Endre tekststørrelsen
Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk på + for å forstørre eller – for å forminske.

Sykle til jobben

Bli med på årets største aktivitetskampanje!

Påmelding
Sykle til jobben
Sykle til jobben –  få en bedre start på dagen!
19. april starter aksjonen som får deg og dine kollegaer i bedre form. Du kan delta alene eller i lag på inntil 5 personer. Du kan loggføre både sykkelturer og øvrige aktiviteter. Enten det er en gåtur til nærbutikken eller en hard økt på treningsstudio – alle aktiviteter teller med i kampanjen.

Et felles prosjekt som skaper engasjement
Sunne og friske kollegaer blir litt gladere, har lettere for å motivere hverandre og jobber mer effektivt. Fysisk aktivitet og god helse bidrar dessuten til lavere sykefravær. Sykle til jobben-aksjonen er en aktivitet som skaper samhold og entusiasme – og som bidrar til å sette et felles mål. Det finnes flere gode argumenter for å delta: Du blir sprek, bidrar til bedre luftkvalitet, mindre bilkø og bedre miljø. Konseptet er veletablert og krever lite – du yter etter eget ønske og egen kapasitet.

Alle kan være med
Sykle til jobben-aksjonen er en aktivitetskampanje over ni uker – fra 19. april til 17. juni 2017! Som deltaker får du en treningsdagbok med enkel registrering av din aktivitet på www.sykletiljobben.no, via Endomondo eller Strava. Du kan følge med på dine egne, dine venners og kollegaers siste aktiviteter, konkurrere internt, la deg motivere – eller bare delta for din egen skyld.

Vinn flotte premier!
Melder du deg på, er du med i trekningen av mange, flotte premier. I 2017 kan du vinne turer for deg selv eller hele laget, flotte produkter fra Polar og mye mer!

Ta gjerne kontakt med oss på stian.olbergsveen@bedriftsidretten.no eller se www.sykletiljobben.no

Kontakt oss

Følg oss

Samarbeidspartnere

DESIGN + CMS NETPOWER.NO