Endre tekststørrelsen
Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk på + for å forstørre eller – for å forminske.
Aktiv Bedrift
Aktiv Bedrift er et strategisk HMS-verktøy med en metodikk som fungerer.  Konseptet er ment å engasjere og motivere bedriftsledere og ansatte til å sammen ta et aktivt standpunkt til de ansattes fysiske helse.

Aktiv Bedrift-konseptet består av fire faser: Kartlegging, handlingsplan, tiltak og evaluering.

Helhetlig og skreddersydd
Konseptet Aktiv Bedrift bygger aktivitetstilbudet på grundig kartlegging og planlegging i den enkelte virksomhet. De ansatte får komme med sine ønsker og behov, og i fellesskap med en ekstern veileder utarbeides det en handlingsplan. Slik blir alle de ansatte involvert i prosessen frem mot en Aktiv Bedrift med aktive ansatte. Egne veiledere fra Bedriftsidretten følger opp, kommer på besøk og gir råd og vink på veien. Det er opp til bedriften hvor mye de ønsker at veilederen skal være involvert.

Egen nettside
Sentralt i Aktiv Bedrift er en egen nettside som opprettes for hver enkelt virksomhet. Nettsiden er unik for bedriften, og bedriftens logo er derfor implementert i designet. Her deles de ansatte inn i lag, registrerer aktiviteter og konkurrerer med hverandre.

Aktiv Bedrift light
Bedriftsidretten gir dere også mulighet til å velge ut deler av Aktiv Bedrift-konseptet, ut fra hva som passer dere. Vi kan blant annet tilby formtester, kartlegging og nettløsning som enkeltstående tiltak i din virksomhet. Flere små bedrifter kan også gå sammen om den samme nettløsningen, og slik skape en fin ramme rundt aktivitetskonkurranser, og skape møteplasser for bransjekolleger.

Aktiv Bedrift

Gjennom Aktiv Bedrift kan Bedriftsidretten tilby et helårs aktivitetstilbud, skreddersydd for din virksomhet.

For mer info om Aktiv bedrift send oss gjerne mail på: Oystein.Hildeskor@bedriftsidretten.no

Kontakt oss

Følg oss

Samarbeidspartnere

DESIGN + CMS NETPOWER.NO