Endre tekststørrelsen
Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk på + for å forstørre eller – for å forminske.
Curling
Nybegynnerkurs i Jar Isforum : 

Dato:  8.-9.-10 oktober 2018 (vi tar forbehold om nok påmeldte for å kunne kjøre kurs alle disse dagene)


OBIK har i 4 år hatt en curlingserie på Jar Isforum, vi ønsker nye lag velkommen. Dette er en morsom aktivitet som alle kan være med på, både herrer og damer i alle aldre.  Du får en 2 timers introduksjon til spillet av dyktige curlingspillere.  Alt utstyr finnes i hallen (Koster, Steiner), du tar på deg en treningsdrakt gjerne en lett fleecejakk så er du i gang. 
Vi starter med 15 min teori, skifter til curlingsko, ut på isen for å prøve og så noen små kamper.  Dere kan melde på inntil 6 personer, 
Nybegynnerkurset er gratis, for de som eventuelt melder seg på og ikke møter opp fakturer Jarhallen AS kr. 300,- per person.  Curl&Fun serie høst 2018

Curling er morsomt og er en sport der alle kan delta – helt uavhengig av alder, kunnskap og fysisk form. Ta med arbeidskollegaer eller venner, og opplev spennende og morsomme øyeblikk på isen!

OBIK høst-serie i curling starter i oktober (avhengig av antall påmeldte lag). Det spilles kamper på mandager i Jar Isforum, Storengveien 28Jar.
Kampene spilles kl.18:30 og 2000 på mandager. Vi har også mullighet for kamper på tirsdager kl. 1915 ved behov.
Det spilles totalt 6 omganger à 8 steiner, og kamptid er ca. 90 min.
Det er også mulighet for treningstid for påmeldte lag.

Antall spillere: Hvert lag består av minimum 4 spillere. Minst 3 spillere må være til stede på banen for at kampene skal kunne avvikles.
Utstyr og påkledning: Alt nødvendig utstyr, som koster, steiner, curlingsko og hodebeskyttelse finnes tilgjengelig i hallen og står til lagenes disposisjon.Temperaturen i hallen er mellom 5 - 10 grader, så f.eks. en fleecejakke og skihansker kan være lurt å ta med.
 
Pris: kr. 5000,- pr. lag (pris inkluderer nybegynnerkurs og trening en gang i uke i løpet av serieperioden)


Kontaktperson:

Moussa Elkam
moussa.elkam@bedriftsidrett.no

Curling

Bedriftsidretten i Oslo tilbyr curlingserie og kurs i samarbeid med Jar Isforum!Kontakt oss

Følg oss

Samarbeidspartnere

DESIGN + CMS NETPOWER.NO